Is het mogelijk om af te vallen zonder dieet?

Om snel af te vallen, kunnen draconische diëten worden aangeboden die gericht zijn op het eten van caloriearm voedsel dat erg rijk is aan eiwitten, wat echt niet wordt aanbevolen. Zeker in de eerste weken boekt u overtuigende resultaten. Als je echter ook maar één keer loslaat, krijg je het jojo-effect.

In plaats daarvan zou het daarom het beste zijn om te proberen af ​​te vallen zonder een dieet te volgen. Met dit in gedachten moet je gewoon een gezondere levensstijl aannemen zonder jezelf te veel te beperken.

afvallen zonder dieet
afvallen zonder dieet

Maak een voedingsplan

Over het algemeen kunt u gemakkelijk aankomen omdat u niet op het juiste moment eet. Voor vet verliezen zonder beperkt te zijn, is het passend een voedingsplan opstellen erg precies. Het programma dat vandaag het beste werkt, is een redelijk stevig ontbijt (niet te vettig of te zout) en niets anders te eten 4 tot 6 uur later.

Om gewichtsverlies te bevorderen, geeft u bij uw volgende maaltijd de voorkeur aan gerechten die voldoende voedsel bevatten. eiwitten en rijk aan goede vetten (omega3, omega9…). Daarna, 5 uur later uw lunch kunt u een kleine zoete snack hebben. En ’s avonds kun je eten wat je wilt, zolang het gerecht maar licht en evenwichtig is.

Promoot vetverbrandende maaltijden

Om af te vallen hoef je niet per se een te kopen supplement voor vetverbranding. Sterker nog, in jouw Dagelijkse dieetis het voor u mogelijk om voedsel te nemen dat kan lipolyse stimuleren. Tot de aanbevolen voedingsmiddelen behoren avocado, groene thee, biologisch ei, kwark, visvlees en vers fruit.

Drink water en slaap goed

Drink regelmatig water helpt je lichaam om gifstoffen te verwijderen. Daarnaast helpt het ook om het verzadigingsgevoel te stimuleren. U dient 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Afgezien hiervan is het ook essentieel om welterustenomdat het gebrek aan slaap de afscheiding van leptine tijdens de nacht verhindert.

Doe wat lichaamsbeweging

Naast een gezonde levensstijl, als je dat echt wilt afvallen en uw silhouet verfijnen, je moet echt sporten. Als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan, 2 sessies van yoga en 45 minuten wandelen per week kan je gemakkelijk helpen om van je overtollige gewicht af te komen.

Lees ook:  Tips om het water- en elektriciteitsverbruik van uw wasmachine te verminderen
Foto van auteur
Despre autor, Adriaantje Huismans
Ik heb er altijd van gedroomd journalist te worden, maar het leven had andere plannen. Wanneer ik wat tijd voor mezelf heb, deel ik hier mijn ontdekkingen en informatie die ik interessant vind.
Hoofdpagina » Nieuws » Is het mogelijk om af te vallen zonder dieet?