Hoe maak je je Twist Knot Bun in 4 snelle en gemakkelijke bewegingen

DE Twist knoop broodje, ook wel twisted bun genoemd, is een elegant en modern kapsel dat geschikt is voor elke gelegenheid. Het is ideaal voor vrouwen met kort haar, maar kan ook op langer haar. Ontdek in dit artikel hoe je dit kapsel eenvoudig en snel kunt creëren in slechts 4 bewegingen.

Eerste stap: bereid het haar voor

Voordat je begint met het maken van je Twist Knot Bun, is het essentieel om je haar goed voor te bereiden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw kapsel langer meegaat:

Easy Twist Knot Bun
Easy Twist Knot Bun
  • Was en droog je haar voordat je begint. Schoon haar is gemakkelijker te hanteren en blijft beter op zijn plaats zitten.
  • Borstel je haar grondig om alle klitten te verwijderen en losse haren te ontwarren.
  • Breng een stylingproduct zoals mousse of gel aan om body en textuur aan je haar te geven. Dit maakt het gemakkelijker om de Twist Knot Bun te maken en helpt het kapsel de hele dag op zijn plaats te houden.

Tweede stap: de Twist Knot Bun maken

Zodra je haar klaar is, is het tijd om verder te gaan met het maken van je Twist Knot Bun. Volg deze 4 snelle en gemakkelijke bewegingen om dit stijlvolle kapsel te creëren:

1. Maak een paardenstaart

Verzamel al je haar in een hoge paardenstaart en zorg ervoor dat het midden op je hoofd zit. Gebruik een sterk elastiek om de paardenstaart op zijn plaats te houden. Als je heel lang haar hebt, kun je een lage paardenstaart maken om het maken van de Twist Knot Bun gemakkelijker te maken.

2. Draai het haar

Pak je paardenstaart en begin hem rond te draaien totdat de hele lengte van je haar gekruld is. Zorg ervoor dat je de wendingen strak houdt voor een betere houvast en om wegvliegen te voorkomen.

3. Vorm het broodje

Wikkel nu het gedraaide haar rond de basis van de paardenstaart om de knot te vormen. Blijf rollen totdat al het haar in de knot is geïntegreerd. Zorg ervoor dat het knotje gecentreerd en symmetrisch is met de rest van het hoofd.

4. Bevestig de Twist Knot Bun

Om de Twist knoop broodje gebruik bobby-pinnen om het haar helemaal rond de basis van het kapsel vast te zetten. Steek de pinnen zo dat ze onzichtbaar zijn en houd het broodje stevig op zijn plaats. Breng ten slotte een fixerende spray aan om ervoor te zorgen dat het kapsel de hele dag beter blijft zitten.

Stap drie: de Twist Knot Bun aanpassen

Zodra je de 4 basisbewegingen onder de knie hebt om je Twist Knot Bun te bereiken, is het gemakkelijk om dit kapsel aan te passen aan je wensen en je stijl:

  • Accessoires toevoegen: Versier je Twist Knot Bun met decoratieve schuifspelden, haarspeldjes of sieraden om een ​​glamoureuze en verfijnde toets aan je kapsel te geven.
  • Vlechten opnemen: Voordat je je paardenstaart maakt, maak je vlechten aan de zijkanten van het hoofd om extra dimensie toe te voegen aan je Twist Knot Bun.
  • Laat een paar strengen vrij: Voor een meer romantische en bohemienachtige look laat je een paar lokken rond het gezicht of in de nek ontsnappen.

De Twist Knot Bun is een stijlvol en veelzijdig kapsel dat in slechts 4 snelle en gemakkelijke bewegingen kan worden gedaan. Experimenteer gerust met verschillende technieken en accessoires om een ​​unieke look te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl. En vooral: veel plezier met het creëren van dit trendy kapsel!

Lees ook:  Tips om het water- en elektriciteitsverbruik van uw wasmachine te verminderen
Foto van auteur
Despre autor, Adriaantje Huismans
Ik heb er altijd van gedroomd journalist te worden, maar het leven had andere plannen. Wanneer ik wat tijd voor mezelf heb, deel ik hier mijn ontdekkingen en informatie die ik interessant vind.
Hoofdpagina » Nieuws » Hoe maak je je Twist Knot Bun in 4 snelle en gemakkelijke bewegingen